Чаша PET 400 мл. MG-012 Еко

7,95 лв.

Прозрачна пластмасова чаша 400 мл. изработена от PET, подходяща за: фрапе, вода, безалкохолни напитки, сок и др., Посочената цена е за 1 стек от 50 броя.


Детайли


Privacy Preference Center